Atlanta Hawks kijken om door te gaan met het winnen van Streak A

De Atlanta Hawks proberen dit seizoen iets nieuws tijdens hun laatste drie wedstrijden en spelen goed basketbal. The Hawks zagen er samenhangend uit en wonnen drie op rij voor Coach Pierce.
 
De Atlanta Hawks zitten 12e in het Oosten op (9-23), met drie van hun 9-overwinningen in hun laatste drie wedstrijden. Nu zullen de Hawks een winstzone terugbrengen naar Atlanta als ze een Playoff gebonden Pacer-team opnemen.
 
Kijken naar de Hawks die drie overwinningen op rij samenstellen, was leuk voor een Hawk-fanbase die volhoudt wat al een erg lang seizoen is.
 
Pogingen om vier overwinningen samen te spelen, zullen een uitdaging zijn, want de Hawks zullen de Pacers vanavond opnemen in Atlanta.
 
John Collins en Trae Young hebben dit seizoen tot nu toe de leiding genomen voor de Hawks met Collins gemiddeld 18 punten en Young gemiddeld 15 punten een wedstrijd.
 
Collins is een voorbeeld van wat de coachingstaf aan deze zeer jonge Hawks-ploeg predikt. Hij worstelt constant, speelt een sterk verdedigingsmerk en geeft het team een ​​veelgevraagde dreiging om te scoren in de verf.
 
Young is meer een finesse-speler en biedt het team een ​​scorer die betere dan de meeste point guards rond de League kan faciliteren.
 
Zijn vermogen om de open man te vinden en zijn teamgenoten op te zetten, is verbijsterend voor een nieuweling. Als de Hawks samen blijven winnen, is het omdat Collins en Young de weg banen voor een reeks afsplitsingen.
 
De wedstrijd van vanavond tegen de Pacers zal een goede test zijn nadat het team de Wizards, Pistons en Knicks heeft verslagen.
 
Trae Young moet beter blijven worden en de eerste eenheid leiden, vooral wanneer John Collins door een blessure vecht. Young is the Hawk's future en hij zal blijven tonen waarom vanavond in Atlanta.