Diepte een belangrijke sterkte voor OKC Thunder volgens The Ring

Als we het tweede deel van een nieuw hoofdstuk voor de OKC Thunder binnengaan, kunnen we alleen maar hopen dat goede dingen nog moeten komen. Maar als vorig jaar ons iets heeft geleerd, kan geen uitkomst worden uitgesloten.
 
Wat is er gebeurd met de old-school, basketbal met harde neus toen tegenstanders elkaar haatten en alles zouden doen om te winnen? Het antwoord op deze vraag is Russell Westbrook. Ongeacht de situatie wanneer Westbrook het woord voert, heeft hij een hekel aan iedereen die zijn manier van winnen in de weg staat.
 
De aanstekelijke passie van Westbrook neemt de hele franchise over, van zijn teamgenoten tot de fans. Het is zijn competitieve drive die het team competitief heeft weten te houden. En het is de aard van zijn roekeloze manier van spelen die nationale aandacht heeft. In The Ringer's nieuwste kijk op de Thunder, kan geen uitkomst worden uitgesloten.
 
Sinds de Thunder op en neer speelt met de uitvoering van Westbrook, is het geen wonder dat het team vorig seizoen soms worstelde. Maar met Andre Roberson terugkomend, nieuwe gezichten in het team en de terugkeer op Paul George, is diepte nu een sterkte voor Oklahoma City.
 
Tussen de internet- en tv-persoonlijkheden blijven de Westbrook-haters ons eraan herinneren hoe laag de Thunder is wanneer de onverschrokken leider zijn schoten niet maakt. Waar echter niet zoveel over wordt gesproken, is de andere kant van die medaille.
 
Ja, er zijn momenten waarop de motor van Westbrook leidt tot ongedwongen omzet of slechte foto's. Maar wanneer hij foto's maakt en alles goed doet, is de Thunder bijna onverslaanbaar.
 
Als die munt tijdens een kritieke tijd in de play-offs toevallig omhoog komt, kan het Westbrook's roekeloze overgave zijn om de Warriors te verslaan. En voor degenen die denken dat de Warriors nu gewoon de trofee moeten krijgen, bedenk dan dat de Rockets ze op de touwen hadden voordat Chris Paul met een blessure naar beneden ging.