Drie Warriors maken All-NBA Teams

De Golden State Warriors zijn het beste team in de competitie. Zij hebben waarschijnlijk het meest getalenteerde team in de NBA-geschiedenis verzameld. Ze worden toegekend voor hun individuele grootheid.
 
De competitie kondigde hun drie All-NBA teams aan. Stephen Curry, Kevin Durant, en Draymond Green werden elk genoemd naar een team. Klay Thompson kreeg ook stemmen, maar kreeg geen naam aan een team.
 
Curry en Durant werden genoemd naar het tweede team. Curry kreeg 93 seconden plaatsen stemmen, maar hij kreeg ook een eerste plaats stem vreemd genoeg. Durant kreeg 66 seconden stemmen en drie eerste plaats stemmen.
 
Dit is Curry's vierde All-NBA selectie. Zijn twee MVP campagnes verdienden hem een ​​plek op het eerste team. Curry gemiddeld 25,3 punten, 6,6 assists, en 4,5 rebounds voor het seizoen. Hij droeg het team toen Durant werd gewond.
 
Dit is Durant's zevende All-NBA selectie in zijn carriere. Hij heeft het eerste team vijf keer Cleveland Cavaliers basketbal kleding kopen eerder gemaakt. Hij gemiddeld 25,1 punten, 8,3 rebounds, 4,8 assists, 1,1 steals en 1,6 blok per spel terwijl 324 driepunten slaan. Hij zou waarschijnlijk het eerste team over Kawhi Leonard hebben gemaakt als hij niet pijn kreeg.
 
Draymond Green is voor de tweede keer in zijn carrière op een All-NBA-team. Hij was op het tweede team vorig seizoen. Hij had 10 punten, 7 assists, 7,9 rebounds 2 steals en 1,4 blocks. Green is waarschijnlijk de Defensieve Speler van het Jaar.
 
Na back-to-back MVP campagnes, was er geen ruimte voor Curry om het op First Team te maken, ondanks dat het echt in de straten ging. Voor Thompson zijn er te veel goede bewakers voor dit seizoen een plek verdiend. Durant's blessure belemmerde hem en de score van Green werd waarschijnlijk tegen hem gehouden.
 
Het eerste team was samengesteld uit Russell Westbrook, James Harden, LeBron James, Leonard en Anthony Davis. EEN