God in de Lakers nieuwe signeersjabloon

De Los Angeles Lakers hadden een zeer groot gratis agentprogramma in de zomer van 2018, met LeBron James en Paul George beiden bekende spelers om na te streven. Echter, het recente verstrijken van de tijd onthulde dat de Lakers naast deze twee spelers, maar ook DeMarcus - Cousins ​​als een nieuw achtervolgingsdoel.
 
De Lakers jagen neven na, er is een zeer goede reden, hij is een van de meest uitgebreide centra in de competitie, is uiterst zeldzaam in de competitie, beiden kunnen op drie punten stemmen, maar ook in de na-storm. In de tussentijd is Cousins ​​nog steeds een zeer goede passant, waardoor hij een zeer belangrijke aanvallende kern van een team kan worden.
 
Natuurlijk werd Cousins ​​geboren met stekelige attributen en als leider maakte zijn driftbui het moeilijk om een ​​team bij elkaar te krijgen, dus wat zou er met een jong team als de Lakers zijn gebeurd? Hoeveel prestatie mensen zich een beetje zorgen maken. Deze 'kanker'-reputatie van de kleedkamer is duidelijk niet de beste kandidaat, maar het valt niet te ontkennen dat zijn superieure talent er is. Het plan van Lakers is om Cousins ​​op hetzelfde moment te introduceren, waarna James of George zich aangetrokken voelen tot Los Angeles, zodat de Lakers onmiddellijk naar het topteam kunnen springen met de impact van de sterkte van het kampioenschap.
 
Om een ​​heel jong team zoals de Lakers, willen James en George aan te trekken om mee te doen is nog steeds enigszins moeilijk, immers, deze twee sterren is het doel van het kampioenschap, de Lakers zijn te jong, de algehele sterkte kan niet aan deze eis voldoen . Echter, als neven zich bij de Lakers kunnen aansluiten, want James en George zijn ongetwijfeld een grote attractie, ze hebben een team met veel mensen opgezet dat mogelijk verbeterd kan worden.
 
Neven hadden dit seizoen gemiddeld 25,4 punten, 12,7 rebounds, 5,1 assists, 1,6 steals en 1,6 blokken per wedstrijd. Het is een extreem veelzijdige speler die hem onvermijdelijk tot een belangrijke speler zal maken in de 2018 vrije agentenmarkt die door teams wordt achtervolgd.
 
Tegelijkertijd hebben de line-up van Lakers ook problemen om op te lossen, Julius - Randle zal deze zomer een beperkte vrije agent worden, het team was niet van plan hem te verlaten, allerlei soorten geruchten zijn geruchten De Lakers begonnen hem af te gooien de planken klaar voor de handel.
 
Het doel van Lakers is om in 2018 een superster te introduceren, dus het belangrijkste doel van het team is om de salarisruimte vrij te maken. Aangezien Randle een beperkte vrije agent zou worden, zal hij waarschijnlijk waardevolle contracten ontvangen van andere teams wanneer de Lakers er niet voor kiezen om aan het contract te voldoen. Om te voorkomen dat de Lakers eindelijk niets krijgen, zijn ze gewoon van plan om Randle uit te ruilen.
 
Natuurlijk is alles niet absoluut. Volgens insiders zullen de Lakers ervoor kiezen om hem te houden als de Lakers er niet in slagen om Randle te ruilen tegen de handelsdeadline. De meeste kans om te blijven is dat de Lakers faalden in de Nevenstrijd, ze staan ​​ook op de vierde plaats om een ​​persoon te hebben die de scène kan vasthouden. Immers, vanuit de salarisoverwegingen moet Randall's salaris veel lager zijn dan die van neven.