Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks spelvoorbeeld

Welkom bij een nieuw seizoen van NBA-basketbal op The Dream Shake. Of je hier al jaren bent of voor het eerst, neem gerust deel aan de discussie in de reacties. We hebben een grote kern van regelmatige en terugkerende lezers en we zijn altijd op zoek om onze kleine familie uit te breiden met jou. Zolang je aardig blijft (geen persoonlijke aanvallen, smet, enz.), Kunnen we prima met elkaar overweg. We laten je zelfs zweren, in tegenstelling tot de meeste andere SB Nation-blogs.
 
De Milwaukee Bucks komen uit een opmerkelijk seizoen waarin ze 60 wedstrijden wonnen en het beste record in de NBA bezaten. Onder leiding van hun MVP Giannis Antetokounmpo stoomden ze de ongelukkige Pistons af, stuiterden terug van een Game 1-verlies om een ​​gentleman's sweep naar Boston af te leveren en namen een 2-0 voorsprong tegen de Toronto Raptors in de Eastern Conference Finals. Toen begonnen de Raps terug naar Canada met een serie van acht overwinningen op 10 om het eerste kampioenschap in de franchisegeschiedenis te behalen.
 
Vergis je niet: de Bucks waren het beste team in het oosten vorig seizoen met een ruime marge. De Raptors werden heet (Fred Van Vleet ging supernova) en de rest is geschiedenis. Net zoals de Rockets vorig seizoen deden, proberen de Bucks het terug te voeren op weg naar een kampioenschap. Ze hebben Malcolm Brogdon verloren van Indiana, en Eric Bledsoe begint het jaar (update: hij is eigenlijk vanavond beschikbaar dus het oorspronkelijke tijdschema dat ik zag was uit), maar de toevoegingen van Wesley Matthews, Kyle Korver en Robin Lopez zouden hen moeten helpen blijven gegrond tijdens de sleur van het reguliere seizoen en in de smeltkroes van het naseizoen.
 
Milwaukee is het beste team in het oosten. Zoals de meeste jaren, zijn er niet veel goede teams ten oosten van de rivier de Mississippi, maar het oosten kan in elk geval een aantal kanshebbers opleveren. De Bucks zullen een prominente plaats innemen in de play-offs en alles wat minder is dan een finale-verschijning zal waarschijnlijk een mislukking zijn. Hun enige echte competitie is Philadelphia, die het grootste deel van het seizoen moet doorbrengen met het uitzoeken hoe Al Horford te integreren in een team dat Jimmy Butler verloor.
 
De TDS-schrijvers hebben eerder deze week onze seizoensvoorspellingen gedaan en ik raad je aan om deze te bekijken. Kortom, het succes van Houston dit seizoen komt neer op het vermogen om Russell Westbrook aan de mix toe te voegen. Houston's kern van James Harden, Eric Gordon, P.J. Tucker en Clint Capela worden vergezeld door Russ en Danuel House, die een sprong moeten maken als Houston de drukke Westerse conferentie wil doorkomen.
 
Er zijn wat problemen met het brouwen voor Houston, omdat de situatie van Daryl Morey jarenlang over de franchise zal hangen en Mike D'Antoni het laatste jaar van zijn contract werkt. Als Houston langzaam uit de poort komt, is er een mogelijkheid dat Houston's reis naar een derde kampioenschap ontspoort voordat het ooit op gang komt.