Houston Rockets zal rapporteren aan het trainingskamp van Team U

De Houston Rockets zullen meerdere vertegenwoordigers hebben, want Team USA begint zijn trainingskamp hier over een paar maanden. Wie maakt waarschijnlijk de laatste snit voor de ploeg?
De Houston Rockets zijn in de winkel voor weer een drukke zomer. Een deel van de drukte zal komen met de offseason-bewegingen die het team wil maken, terwijl er enkele leuke zijn, zoals de Rockets met drie vertegenwoordigers voor het trainingskamp van Team USA dat begin augustus zal plaatsvinden.
 
James Harden is het meest voor de hand liggende hoofdstuk van de Rockets dat aanwezig zal zijn en zal de finale cut maken voor de selectie van Team USA. De andere twee van het team dat op trainingskamp zal zijn, zijn Eric Gordon en P.J. Tucker.
 
P.J. Tucker is het soort vent dat je altijd graag op de vloer hebt. In een team vol met supersterren, zou Team USA Tucker kunnen gebruiken om de dingen te doen die niet altijd in de boxscores verschijnen. Hij maakt waarschijnlijk niet de laatste selectie, maar je weet maar nooit! Kenneth Faried heeft in 2014 een team gemaakt.
 
Eric Gordon kon het team voorzien van geweldige schietpartijen. EG brengt normaliter wat extra lange bereikopnamen met zich mee, dus de kortere internationale 3-puntslijn kan een beetje een opluchting voor hem zijn. Hij krijgt de kans om zich een weg te banen naar het team, maar net als Tucker zal het waarschijnlijk een lange tijd duren.
 
Dit is een interessante aankondiging voor de Rockets nu ze verwachten dat ze een van Gordon, Tucker en Clint Capela zullen ruilen. Het zou een beetje ongemakkelijk zijn als de huidige Rockets zich in een trainingskamp bevinden met iemand die onlangs werd verhandeld.
 
De Rockets zijn ook geruchten dat ze op zoek zijn naar uitbreidingen met Gordon en Tucker, dus misschien zullen ze allebei volgend seizoen in het team zitten. We zullen het moeten afwachten en zien voor begin augustus, maar we feliciteren die drie omdat ze genoemd zijn naar het eerste team!