James Harden zegt dat het toevoegen van Carmelo Anthony aan Rock

Regerend NBA MVP James Harden ziet geen reden waarom Carmelo Anthony problemen zal hebben met de Houston Rockets.
 
Prden met The Players 'Tribune zei dat het "eenvoudig" zou zijn om Anthony in de rotatie te laten acclimatiseren omdat de Rockets al een team zijn met "veel hoge IQ-jongens".
 
De Rockets hebben de ondertekening van Anthony op 13 augustus aangekondigd nadat de Atlanta Hawks vorige maand het laatste jaar van zijn contract hebben gekocht.
 
Nog voordat Anthony zich officieel bij Houston aansloot, heeft Harden het erover gehad hoe gemakkelijk zijn overgang naar het team zou zijn.
 
"Het draait allemaal om communicatie," vertelde Harden in juli aan verslaggevers. "Uiteraard zijn er veel ego's, veel talent, maar sommige daarvan moeten worden opgeofferd om te komen waar we naartoe moeten gaan." Natuurlijk weet iedereen in de wereld wat Carmelo brengt, hoe begaafd en getalenteerd hij is en hij heeft nog veel meer te doen. "
 
Anthony's grootste uitdaging is om zijn scorende touch terug te krijgen. De 10-voudige All-Star had een gemiddelde van een carrière van 16,2 punten per wedstrijd en schoot vorig seizoen een carrière-slechtste 40,4 procent met de Oklahoma City Thunder.
 
Vorig jaar waren er vragen over hoe goed Harden en Chris Paul het spel samen zouden aanpassen Houston Rockets basketbal kleding kopen. Dat experiment leidde ertoe dat de Rockets in het reguliere seizoen een franchise-record van 65 wedstrijden wonnen en Game 7 van de Western Conference Finals bereikten.