James Johnson belichaamde Miami Heat cultuur

 

Mindere spelers in de loop van de geschiedenis van de Miami Heat beschouwen de miami Heat nba kleding cultuur die de organisatie heeft gedreven naar drie NBA-titels in zijn 29-jarige bestaan. Dwyane Wade en Udonis Haslem kunnen het bekendst zijn, samen met Alonzo Mourning, PJ Brown, Tim Hardaway en de klassieke Heat-teams van de jaren 90.
 
Maar de nieuwste toevoeging is James Johnson, de 30-jarige reiziger die in het wrak van Wade's plotselinge vertrek naar Chicago kwam. Johnson werd ondertekend als onderdeel van een elfde uur ondertekenende boemelaar door de Heat om alles samen te voegen die lijkt op een competitief team.
 
Johnson arriveerde en kocht onmiddellijk in, schoot een ongelooflijke 37 pond en bijna 8 procent lichaamsvet om de beste vorm van zijn NBA-carrière te krijgen. Het werk van de rechtbank bleek gunstig te zijn voor de rechtbank, want Johnson werd een doe-het-all-man voor de Heat op weg naar een 30-11 finish, want ze vielen maar één wedstrijd kort van de playoffs.
 
Johnson leidde een van de beste bench-units van de competitie (achtste in de NBA in scoring), terwijl hij zijn spel uitbreidde naar een andere dimensie, waarbij de carrierehoogtes in punten werden gemeten, 3-punten percentage, rebounds en assists. Hij maakte ook een carrierehoogte met vier dubbele dubbelspel en werd in de spitsstraf voor Erik Spoelstra in nauwe spellen in het stuk.
 
Maar belangrijker dan een stat was Johnson's inzet voor de Miami Heat-weg, iets dat hem laatst in het seizoen onschatbaar maakte en iets dat hem een ​​belangrijk deel van de toekomst van de Heat zou kunnen maken, omdat ze erop keken een mededinger in de Oostelijke Conferentie.
 
'Als mensen dachten dat het een van die seizoenen zou zijn waar een basketbal kleding winkel groep reisigers kwam en het seizoen niet zou zijn, zou het goed zijn voor mensen om te denken,' vertelde Johnson Sports Illustrated. "De cultuur hier staat dat niet toe."