Mijn bruiloft bevatte een verrassingsverklaring van Daryl Morey

Op zaterdag ben ik getrouwd. Mijn vrienden maakten een perfecte dag, zowel hilarisch als authentiek door tijdens de huwelijksceremonie een verklaring van Houston Rockets General Manager Daryl Morey te bemachtigen en te lezen.
 
Ik ben opgegroeid met naar Houston Rockets games op de Summit en daarna naar het Toyota Center. Ik heb geluisterd naar het kampioenschap van 1994 op de radio vanuit een zomerkamp van Boy Scout. De titel van 1995 zag ik terwijl ik op een salontafel stond.
 
Tijdens de universiteit keek ik een keer op van een kaartentafel in een minder dan vergund Houston pokerhuis en herkende Matt Maloney een stoel aan de tafel.
 
Op 33-jarige leeftijd kan ik nog steeds de Clyde Drexler blauwe trui dragen die ik op mijn middelbare school voor mijn verjaardag kreeg. Ik ben het monster dat een Rockets-shirt voor hun kat heeft en de afgelopen vijf jaar ben ik een grillige schrijver van The Dream Shake geweest.
 
Het leven neemt een aantal leuke bochten. Ik verliet Houston 11 jaar geleden en woon sindsdien in 7 staten. Ik ben opgetogen om verliefd te zijn geworden op mijn vrouw en haar thuisstaat Montana, waar we wonen.
 
Stel je mijn verbazing voor toen ik in een veld op een bergtop in Montana stond, een vriend die ik heb gehad sinds de lagere school tijdens de ceremonie een keiharde felicitatiesceremonie van Daryl Morey uitbrengt.
 
Ik moet Dr. Sam Cook bedanken die de verklaring heeft bevestigd en is de trots van Edinburg, Texas, en Michael Jaynes, een levenslange vriend die eigenaar was van de Dreamcast waar we talloze wedstrijden van NBA 2K op speelden. Niet NBA 2K de serie, de originele NBA 2K met Allen Iverson op de cover.
 
Oh ja, en Daryl Morey. Niet alleen is hij de beste algemene manager van de NBA, maar ook iemand die duidelijk bereid is zijn vreemde beroemdheid te omarmen en anderen er plezier aan te bieden.