Stieren, Nikola Mirotic blijven hoopvol op het opvallende vrijha

De Bulls en Nikola Mirotic hebben de gemeenschappelijke basketbal kleding winkel grond gevonden - hun wens om hun driejarige relatie te houden.
 
Op dit punt hebben de twee partijen uiteraard nog geen overeenstemming over geld of anders zou een overeenkomst bijna onmiddellijk aangekondigd zijn als vrijbureau om 11:01 uur begon. Centraal Tijd vorige vrijdag.
 
Toen kwamen de Bulls en Cristiano Felicio, de andere vrijwillige vrijwilliger van het team, over op een vier jaar, 32 miljoen dollar deal dat het reservecentrum kan ondertekenen als het moratorium eindigt op donderdag. Net zoals in de Felicio-situatie, hadden de Bulls veel voorlopige tijd om Mirotic's markt te beoordelen voordat de gratis agentschap begon.
 
Aangezien de Bulls elk aanbod kunnen overeenkomen, ontvangt Mirotic een harde lijn op het salaris en de duur van de deal. In principe onderhandelen de Bulls met de filosofie dat als Mirotic een hoger salaris wenst, hij een offerte van een ander team moet ondertekenen.
 
Dat gezegd hebbende, bronnen aan beide kanten van de onderhandelingen hebben ze zo hartelijk beschouwd en de kloof die er niet zo veel overbrugd moet worden. Volgens bronnen heeft Mirotic voorlopige rente getrokken uit tenminste twee teams, maar heeft geen bezoeken gepland.
 
"Ik hou van de Bulls," zei Mirotic tijdens het seizoen. "Ik hou van mijn teamgenoten, ik hou van de stad. Het is de perfecte plek voor mij." Mijn familie is erg blij en comfortabel hier. Het eerste idee is om opnieuw te ondertekenen. "
 
Zelfs na het opstellen van Lauri Markkanen, hebben de Bulls buiten schieten nodig. En ondanks Mirotic's goed gedocumenteerde inconsistentie is zijn vermogen om vloerafstand te verlenen waardevol omdat de verdediging nog steeds zijn opname respecteert. Maar tegen welke kosten?
 
"In zijn drie jaar hier is hij statistisch veel beter na de All-Star break," zei vice-president John Paxson onlangs. "We kijken er naar en proberen dat te analyseren.
 
"We hopen dat we iets kunnen uitwerken. Maar we hopen ook dat hij hier de hele zomer zal zijn. En we hopen dat statistisch gezien, wat hij gedaan heeft na de All Star deze eerste drie jaar breekt, we zijn Hopelijk kan hij het steeds meer consequent doen. Want we hebben het in dit spel nodig, en je hebt vloerafstanders en schutters nodig. En als hij die rol speelt, helpt hij ons basketbalteam. '
 
Paxson's verwijzing naar Mirotic in Chicago het grootste deel van de offseason is een verwijzing naar Mirotic verliezen offseason training tijd door de Spaanse nationale team verplichtingen. Mirotic heeft niemand deze zomer en heeft een foto van hem uitgewerkt die vorig maand in het Advocaatcentrum was uitgewerkt waarin hij verklaarde dat hij 8 pond spier had behaald.
 
Mirotic heeft ook de inleidende nieuwsconferentie van Markkanen, Zach LaVine en Kris Dunn bij Chicago Bulls nba kleding het Advocaatcentrum bijgewoond en vroeger op een hulpbank gehaald.
 
Mirotic, 26, heeft gemiddeld 10,8 punten en 35 procent 3-punts schieten in zijn drie NBA seizoenen.