Utah Jazz notities: Slow begint nog steeds de Jazz te achtervolg

De Jazz speelde goed voor driekwart van hun Game 2-verlies voor de Utah Jazz basketbal kleding kopen Golden State Warriors, die hun tegenstander 89-82 over die span scoorde.
 
Dat zou goed gewees hebben voor de Jazz, als ze niet in de eerste kwartier met 18 punten waren gevallen.
 
Langzame start heeft Utah door de gehele postseason run uitgevoerd. De Jazz was goed genoeg, veerkrachtig genoeg en explosief genoeg om ze in de eerste ronde tegen de Los Angeles Clippers te overwinnen. De Warriors zijn echter veel beter dan de Clippers. En de Jazz realiseert snel dat ze de Golden State niet kunnen verslaan zonder 48 minuten basketbal.
 
"Het is absoluut drainage," zei Jazz naar voren, Gordon Hayward. "Ik denk dat het allemaal voortkomt uit de manier waarop we uit de poorten kwamen. Je bent een groot gat voor jezelf gegraven. We hebben daarna goed gespeeld, maar het is moeilijk. Het is moeilijk om terug te vechten en verder te gaan."
 
Op donderdag trok de Jazz zo dichtbij als zes punten naar de Warriors en had een potentiële 3-wijzer in de lucht die het tekort in drie punten zou hebben gesneden. Maar de Jazz liep uit het stukje uit, en veel daarvan is omdat ze zoveel energie moesten uitgeven om gewoon terug in het spel te komen.
 
"Je ziet veel teams waar je helemaal vecht en je weet dat je dichtbij bent," zei Hayward. 'Maar je komt een beetje kort, vooral op de weg.'
 
Het voor de hand liggende middel is het starten van een spel beter. De Jazz weet dit, maar ze wisten dit ook tegen de Clippers en dat maakte niet veel verschil.
 
De Jazz hoopt dat een verandering van de locatie zal helpen. De serie verschuift zaterdagavond naar Vivint Smart Home Arena voor Game 3, en beide teams verwachten een razende sfeer. Maar de Jazz moet beter uitvoeren, hun open schoten maken en de Warriors beter van het begin verdedigen. Of zoals het centrum Rudy Gobert zei, de Jazz moet "boos spelen".
 
"Ik denk dat we het spel beter moeten starten," zei Quin Snyder, Utah-coach. "Hopelijk kunnen we dat thuis doen. Maar we willen ook op het einde proberen te zijn. Als je niet goed begint, klim je een bergopwaartse strijd. Ik denk dat dat meer agressief is in overtreding. 'Niet echt, ze maken echt de hoofdrol aan de andere kant.'
 
Hill's status ongewijzigd
 
De status voor Utah point guard George Hill is nog steeds onzeker voor Game 3, zegt de Jazz.
 
Hill miste Donderdag Game 2 met een zere teen, en Shelvin Mack begon in zijn plaats. Het was de eerste postseason spel Hill die gemist is. De Jazz oefende niet op vrijdag, maar ze keken film aan. Het plan is dat Hill de teen zal rusten en het team zal zien hoe hij zich dichter bij de speeltijd zaterdag voelt.
 
Toevallig was donderdag 31ste verjaardag van Hill.
 
"We hebben een film gezien vandaag. We ontmoetten. Een paar jongens hebben een beetje werk in de rechtbank gedaan, wat schiet, sommige dingen gooien zulke dingen," zei Snyder. 'De meeste van de jongens hebben niet gedaan, vooral de jongens die zware minuten spelen. We zullen morgen meer weten. George heeft natuurlijk niets gedaan vandaag. Rust is wat hij nodig heeft. We zien hoe hij in de ochtend voelt Er is geen reden om iets te veranderen met betrekking tot onze verwachting of hij klaar staat om te spelen. '
 
Ingles, Hood komen kort op
 
De Jazz heeft meer nodig van Joe Ingles en Rodney Hood. De twee zijn een gecombineerde 13 van 35 uit het veld in de serie, waardoor veel offensieve stress op Gordon Hayward wordt geplaatst. Beide hebben beurten verdedigd Klay Thompson, die zonder de bal beweegt, evenals iedereen in de competitie. Die defensieve opdracht kan invloed hebben op hun overtreding. Maar de Jazz kan de Warriors niet verslaan, tenzij de nummers van de duo verbeteren.
 
Vorige artikel: