Vanaf de 4e in de Verenigde Staten tot niemand iets kan schelen

Geen vader wil een kind zijn. Wanneer je ziet dat je zoon eindelijk iets bereikt heeft en zichzelf zelfs heeft overtroffen, is deze trots en vreugde ongeëvenaard en is het geld niet veranderd.
 
Voor Dwyane Wade, die de leeftijd van 36 jaar heeft bereikt en de basketbalcarrière is ingegaan, is het stap voor stap kijken naar de groei van zijn kinderen een steeds belangrijker bron van geluk en spirituele motivatie geworden in zijn leven.
 
Zijn oudste zoon, Zaïre Wade, was het kind dat rustig op zijn vaders schouder had gezeten en schuchter voor zich uitzag, in een poging het pad in te gaan dat zijn vader was ingeslagen. .
 
Zaire, geboren in 2002, is dit jaar net 16 geworden. Hij is 6'2 "(ongeveer 1 meter 88) en is een full-time bewaker bij de American Heritage School .Hij heeft veel talent getoond op het veld. In vergelijking met zijn leeftijdsgenoten heeft Zaïre ongetwijfeld de meest unieke voorwaarden voor Onder Wade's woorden en daden zijn zijn besturingstechnologie en scoringsvermogen redelijk goed geweest.
 
Vorige maand plaatste Wade een nieuw bericht op Instagram om het hoofddoel van Zaire te vieren in de laatste momenten van het spel.
 
Op 16-jarige leeftijd had hij aan het einde van het spel geen haast en dribbelde hij snel en snel de bal. Nadat de teamgenoten hebben gepickt en gegooid, maakten ze van de gelegenheid gebruik om snel terug te trekken en te schieten, en hun uitstekende vaardigheden en volwassen geest kunnen worden gezien. De Black No. 10, die hem destijds verdedigde, was de startwacht van de New York Knicks, Tim Tim Hardaway.
 
Naast het erven van de uitstekende fysieke kwaliteiten van papa, lijkt de stijl van Zaire echter verre van Wade. Op het hoogtepunt van de periode brak Wade ongetwijfeld door de verbluffende bliksem door de bliksem. Zaïre kiest er echter duidelijk voor om lange afstanden te schieten. Zijn driepunjer, driepunter en driepunter hebben een kleine mate van kracht. Weet je, het carrièremiddelde van zijn vader is slechts 28,7% per wedstrijd.
 
Zaïre heeft ooit gezegd dat zijn favoriete ster Mike Conley is, die linkshandig is en een eenvoudige stijl heeft. Tegelijkertijd leert hij ook vaak de spelstijl van Chris Paul en de voetsporen van de oude man, wat echt goed is. Daarom is zijn dribbelende ritme min of meer een beetje de schaduw van de flitser.
 
Tegelijkertijd heeft hij ook zijn eigen unieke kennis van het spel. Een goede algemene situatie, een bereidheid om het personage te delen, een perfecte snuif van de timing van de pass en een goed gevoel voor positie op de baan, zodat hij de aanval van het hele team kan rijden en de aanvallende stijl van het team enorm kan verrijken. Hij kan bij andere teamgenoten instappen, hij weet dat hij een goed team wil.
 
Dankzij de uitstekende connecties van de supergrote vader kan Zaire vaak trainen en communiceren met NBA-spelers. Of het nu is om met hen te concurreren of hun lesgeven ter plekke te accepteren, het kan een enorme impact hebben op het basketbalpad van Zaïre.
 
Onlangs hebben de Warriors tweevoudig FMVP Kevin Durant en Zaire een wisselwerking gehad en de jongere generatie veel begeleiding gegeven. Hij zei dat Zaïre hem kan vinden als hij hulp nodig heeft.
 
Durant zei dat hij het spel van Zaïre erg leuk vindt. Hij vindt Zaire leuk als de tweede of derde offensieve optie van het team, waarbij iedereen wordt betrokken. Durant benadrukte dat niet alleen de schietscore wordt beïnvloed door het spel, maar ook als een goed team om te vechten. Tot slot zei hij dat Zaïre nog een lange weg te gaan heeft en hard zal blijven werken.
 
Twee jaar geleden had LeBron James toegegeven dat onder Zion Wade, Anthony, Paul, Wade en zijn kinderen, "de sterkste van dezelfde leeftijd kinderen in de Verenigde Staten" was. Dit is gebaseerd op feiten. Zaïre stond ooit op de vierde plaats in de VS in dezelfde lijst op de Amerikaanse website.
 
De huidige ranglijst is echter veel veranderd. In dezelfde ranglijst van de nieuwste middelbare schoolstudenten gegeven door ESPN, of het nu 2020 of 2021 is, is Zaïre niet opgenomen in de top 60. Zijn huidige collegeaanbieding is 0, en de enige MSU die in hem is geïnteresseerd heeft altijd een relatief koude houding. Daarentegen heeft Scottie Barnes, momenteel de vierde plaats in ESPN 2020, acht aanbiedingen ontvangen.